×
Meniu

INVITAŢIE!

Dacă vă pasă de oraşul nostru, haideţi să ne implicăm cu toţii!

Tu nu te poţi separa de gunoiul pe care noi îl producem. Nu există un gard între tine şi gunoiul din natură. El se întoarce. El otrăveşte solul şi plantele, ajunge în lapte şi produsele lactate, în carne în fructe şi legume, în apa din fîntîni şi izvoare.

Acest proces de poluare are loc chiar acum. Nu întîmplător s-a constatat că, cancerul e cauza numărul doi a morţii în Moldova. Şi cu regret el este în creştere.

Ca urmare a celor spuse, la 29 martie 2024, începînd cu ora 9:00, primăria or. Floreşti invită toţi locuitorii oraşului, toţi cetăţenii social-activi care îşi doresc să faci o schimbare la ei în comunitate, întreprinderile, organizaţiile şi instituţiilepublicedin oraş, agenţi economici, să se alăture angajaţilor primăriei or. Floreşti, angajaţilor serviciilor şi instituţiilor subordonate primăriei, la desfăşurarea lucrărilor de salubrizare a oraşului nostru.

Ne propunem, ca în această zi, să strîngem deşeurile de pe malul rîului Răut, din parcuri, fîşii forestiere şi alte locuri publice.

Primăria va asigura participanţii cu mănuşi de lucru şi saci pentru gunoi. De asemenea, va organiza evacuarea gunoiului şi depozitarea lui la gunoiştea oraşului Floreşti.