×
Meniu

COMUNICAT INFORMATIV: La 26 martie 2024, în incinta primăriei, a avut loc o ședință comună de lucru

Primăria or. Florești informează că, la 26 martie 2024, în incinta primăriei, a avut loc o ședință comună de lucru, la care au participat 11 consilieri orășenești și specialiști din cadrul primăriei, pentru a discuta subiecte ce țin de lucrări de reabilitare a trotuarelor și întreținerea și reparația drumurilor publice orășenești.

Specialiștii primăriei orașului au venit cu propunerea de a efectua lucrările de reabilitare a trotuarelor pe str. Miron Costin (de la str. Ștefan cel Mare pînă la str. Mihai Viteazul), care este una din arterele principale ale orașului.

Însă consilierii, participanți la ședință ( Crijanovschi L.; Berlodean D.; Chetraru D.; Cernolevschi S.; Voleanschi A.; Gustoi E.; Cucu V.; Balaban T.; Dracenco V .; Morari I.; Ceapa V.) au solicitat să fie propuse consiliului pentru aprobare lucrările de reabilitare a trotuarelor în curțile caselor nr.nr.15; 17; 19 din str. Miron Costin.

Ulterior să fie efectuate lucrări de reparație a străzii Ion Neculce, de la str. C.Porumbescu în jos. (variantă beton-asfalt).

Apoi, va fi reparată strada Gh. Asachi în variantă beton-asfalt în limita resurselor financiare disponibile.

P.S. Reamintim locuitorilor orașului Florești că, decizia în privința lucrărilor de proiectare, construcție, întreținere și modernizare a drumurilor, podurilor și a întregii infrastructuri de interes local este de competența Consiliului local.