Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Proiectul „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”

Stimaţi locuitori ai oraşului Floreşti!

În cadrul apelului lansat de primăria oraşului Floreşti, privind Bugetare Participativă, vă informăm că au fost depuse 9 proiecte, de la 6 grupuri de iniţiativă şi 3 asociaţii obşteşti.

Programul Bugetul Civic este orientat către locuitorii orașului Floreşti, în scopul creșterii nivelului de comunicare și de colaborare dintre cetățeni și Administrația publică locală Floreşti, acesta oferă cetățenilor putere de decizie directă și posibilitatea de a implica cetățenii în ciclul bugetar al autorității publice.

Conform Regulamentului mecanismului de  Bugetare Participativă au fost examinate proiectele depuse în cadrul acestui apel de către comisia de evaluare, constituită din specialişti ai primăriei şi consilieri locali.

În urma verificării de către comisia de evaluare au fost selectate 5 proiecte care au îndeplinit condiţiile de eligibitate (tehnică şi juridică), care vor fi finanţate din bugetul local.

Se propune spre finanțare 5 propuneri evaluate:

Proiect 1. Amenajarea a 2 platforme de tip închis, de colectare  a deşeurilor menajere şi a plasticului de pe str. A. Mateevici 33 şi str. C. Porumbescu 10; 

Proiect 2. Dezvoltare & Protecţie;

Proiect 3. Mediu curat într-un cartier bine amenajat;

Proiect4. Sănătoşi într-un spaţiu frumos;

Proiect 5. Amenajarea trotuarului amplasat pe str. 31 August 2, pentru mobilitatea în confort a cetăţenilor la serviciile publice;

Vă reamintim că suma maximă oferită pentru fiecare proiect este 20 000 lei, iar bugetul total preconizat pentru Bugetare Participativă este de 100 000lei.